Dijken 1

8528DT Langweer

+31-85-500-8375

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven De Hoek Watersport in Langweer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Hoek Watersport

De jachthaven van De Hoek Watersport ligt in het Friese plaatsje Dijken, nabij Langweer. Het is een heerlijke, rustige jachthaven waar vanuit u de Friese meren uitstekend kunt bevaren.

U vindt de jachthaven in een authentieke Friese boerderij deze geheel is aangepast voor recreatieve doeleinden. In de omgeving kunt u uitstekend ontspannen, onthaasten, varen, vissen en zeilen.

Er zijn 50 ligplaatsen aanwezig. U kunt u boot hier ook laten stallen voor de wintermaanden en vakantiewoningen of boten huren. Het dorpje Langweer bevindt zich op zo'n 2 km van de haven waar u een supermarkt vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Hoek Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt