Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Hoek Watersport

Jachthaven De Hoek Watersport

De jachthaven van De Hoek Watersport ligt in het Friese plaatsje Dijken, nabij Langweer. Het is een heerlijke, rustige jachthaven waar vanuit u de Friese meren uitstekend kunt bevaren.

U vindt de jachthaven in een authentieke Friese boerderij deze geheel is aangepast voor recreatieve doeleinden. In de omgeving kunt u uitstekend ontspannen, onthaasten, varen, vissen en zeilen.

Er zijn 50 ligplaatsen aanwezig. U kunt u boot hier ook laten stallen voor de wintermaanden en vakantiewoningen of boten huren. Het dorpje Langweer bevindt zich op zo'n 2 km van de haven waar u een supermarkt vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Hoek Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt