Vuurtorenweg 19

8531HJ Lemmer

+31-85-500-8576

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Friese Hoek in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Chris Mouter
Wij zijn prima en vooral zeer snel geholpen nadat wij schade aan onze schroef hadden opgelopen. Onze boot werd bij aankomst meteen uit het water gehaald. Feitelijk was de schade de volgende dag al gemaakt! Alle lof voor de medewerkers. Wij hebben nog 2 dagen in de jachthaven grlegen tijdens de feestweek en het skutsjesilen.
Anoniem
Een prima haven om je vakantie in door te brengen. Vorig jaar zijn we ook op zoek geweest naar de zusterhavens van de haven, je kunt daar dan vijf nachten gratis verblijven. Een geweldige deal vonden wij!

Jachthaven De Friese Hoek

4.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Friese Hoek in Lemmer ligt direct aan het IJsselmeer. Maar na een schutting door de historische Lemstersluizen behoren ook de Friese Meren tot toegankelijk vaargebied. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren, waar u levendige stadjes als IJlst en Sneek tegenkomt.

Met een gezellig en sfeervol café-restaurant, een watersportwinkel, voldoende parkeergelegenheid, zeer goede winterbergingfaciliteiten en een uitgebreide Yacht Service en Refit (vanaf augustus 2013) is Jachthaven Friese Hoek de haven waar iedere watersporter zich thuis voelt.

Daarnaast kent Jachthaven Friese Hoek extra voordelen als onderdeel van de jachthavens van SkipsMaritiem.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt