Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Domp

Jachthaven De Domp

Jachthaven de Domp is een haven voor passanten en vaste ligplaatshouders. De haven is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en voorzien van watertappunten en elektriciteit. Ook zijn alle moderne sanitaire voorzieningen aanwezig. Vanaf 2009 is draadloos internetten mogelijk. Van de havenmeester krijgt u de toegangscode.

Het verblijf in de jachthaven is opvallend stil, groen en rustig. Grote bomen houden de wind op afstand en er zijn geen andere dan vaarwegen in de buurt. Er is op het terrein van de haven een kinderspeeltuin en een midgetgolfbaan aanwezig.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt