Selfhelpweg 7

8607AB Sneek

+31-85-500-8238

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Aquanaut Yachting in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Aquanaut Yachting

In het centrum van Sneek ligt de jachthaven van Aquanaut Yachting. Naast ligplaatsen biedt het bedrijf uiteenlopende diensten aan voor uw boot waaronder onderhoud en scheepsbemiddeling.

U vindt de jachthaven op het industrieterreinbij Lemmerweg, aan de Wâldfeart. De Friese meren zijn uitstekend te bereiken vanuit de haven. Het beveiligde terrein is goed bereikbaar met de auto en u vindt er voldoende parkeergelegenheid.

De jachthaven heeft zo'n 70 ligplaatsen voor boren met een lengte van 7,5 tot 15 meter. Tot de voorzieningen in de haven behoren toilet- en douchegelegenheid, wasmachine en droger. In het gezellige havenkantoor bent u altijd van harte welkom en staat de koffie klaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Aquanaut Yachting delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt