Selfhelpweg 7

8607AB Sneek

+31-85-500-8238

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Aquanaut Yachting in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens. Ik heb geen social media, facebook en twitter ofzo. Uw wel? Deel dit bericht dan zoveel als mogelijk.

Jachthaven Aquanaut Yachting

In het centrum van Sneek ligt de jachthaven van Aquanaut Yachting. Naast ligplaatsen biedt het bedrijf uiteenlopende diensten aan voor uw boot waaronder onderhoud en scheepsbemiddeling.

U vindt de jachthaven op het industrieterreinbij Lemmerweg, aan de Wâldfeart. De Friese meren zijn uitstekend te bereiken vanuit de haven. Het beveiligde terrein is goed bereikbaar met de auto en u vindt er voldoende parkeergelegenheid.

De jachthaven heeft zo'n 70 ligplaatsen voor boren met een lengte van 7,5 tot 15 meter. Tot de voorzieningen in de haven behoren toilet- en douchegelegenheid, wasmachine en droger. In het gezellige havenkantoor bent u altijd van harte welkom en staat de koffie klaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Aquanaut Yachting delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt