Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Aquanaut Yachting

Jachthaven Aquanaut Yachting

In het centrum van Sneek ligt de jachthaven van Aquanaut Yachting. Naast ligplaatsen biedt het bedrijf uiteenlopende diensten aan voor uw boot waaronder onderhoud en scheepsbemiddeling.

U vindt de jachthaven op het industrieterreinbij Lemmerweg, aan de Wâldfeart. De Friese meren zijn uitstekend te bereiken vanuit de haven. Het beveiligde terrein is goed bereikbaar met de auto en u vindt er voldoende parkeergelegenheid.

De jachthaven heeft zo'n 70 ligplaatsen voor boren met een lengte van 7,5 tot 15 meter. Tot de voorzieningen in de haven behoren toilet- en douchegelegenheid, wasmachine en droger. In het gezellige havenkantoor bent u altijd van harte welkom en staat de koffie klaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Aquanaut Yachting delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt