Turfkade 13

8539SV Echtenerbrug

+31-85-500-8215

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven A&A Recreatie in Echtenerbrug delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven A&A Recreatie

DIT BEDRIJF IS GESLOTEN ! 

 

In Echtenerbrug, Friesland vindt u de jachthaven van A&A Recreatie. De haven is gelegen naast de kleine camping die door dezelfde eigenaar wordt beheerd. Hierdoor verblijft u in een rustige, groene omgeving en bent u van alle gemakken voorzien.

U vindt de jachthaven aan Marwei 1, nabij de Pier Christiaanssloot. Vanuit deze plaats, die onderdeel is van de oude turfroute, vaart u eenvoudige naar het Tjeukemeer, de Langwarder Wielen, De Kúfurd en Groote Brekken.

In de haven zijn 70 ligplaatsen. Er zijn 25 boxen voor vaste ligplaatsen en 10 voor passanten. De ligplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en watertappunt. Qua sanitair zijn er een gescheiden kleedruimte en toiletten, muntdouches en een wasmachine en droger. U kunt uw chemisch afval storten bij het innamepunt. In het dorp vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden op loopafstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van A&A Recreatie delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt