Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven A&A Recreatie

Jachthaven A&A Recreatie

In Echtenerbrug, Friesland vindt u de jachthaven van A&A Recreatie. De haven is gelegen naast de kleine camping die door dezelfde eigenaar wordt beheerd. Hierdoor verblijft u in een rustige, groene omgeving en bent u van alle gemakken voorzien.

U vindt de jachthaven aan Marwei 1, nabij de Pier Christiaanssloot. Vanuit deze plaats, die onderdeel is van de oude turfroute, vaart u eenvoudige naar het Tjeukemeer, de Langwarder Wielen, De Kúfurd en Groote Brekken.

In de haven zijn 70 ligplaatsen. Er zijn 25 boxen voor vaste ligplaatsen en 10 voor passanten. De ligplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en watertappunt. Qua sanitair zijn er een gescheiden kleedruimte en toiletten, muntdouches en een wasmachine en droger. U kunt uw chemisch afval storten bij het innamepunt. In het dorp vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden op loopafstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van A&A Recreatie delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt