Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg

Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg

U vindt Winterstalling De Boer aan It Butlân in Heeg in de gemeente Súdwest Fryslân. Deze bootstalling is uitstekend bereikbaar vanaf het Friese water.

De verwarmde hal van Winterstalling De Boer met een oppervlakte van 5800 m2 biedt ruimte aan schepen tot 17 meter. Er is een 35 ton portaalkraan aanwezig om uw schip uit het water te halen.

In de werkplaats van Winterstalling De Boer kunt u door gecertificeerde vakmensen onderhouds- en renovatiewerkzaamheden laten verrichten. Het staat u vrij om zelf werkzaamheden uit te voeren.

Uw ervaringen over Winterstalling De Boer in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de bootstalling zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt