It Butlan 4

8621DV Heeg

+31-85-500-8445

Inchecken: voor 09:30

Uitchecken: voor 09:30

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Uw ervaringen over Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Stallingsbedrijf

Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg

U vindt Winterstalling De Boer aan It Butlân in Heeg in de gemeente Súdwest Fryslân. Deze bootstalling is uitstekend bereikbaar vanaf het Friese water.

De verwarmde hal van Winterstalling De Boer met een oppervlakte van 5800 m2 biedt ruimte aan schepen tot 17 meter. Er is een 35 ton portaalkraan aanwezig om uw schip uit het water te halen.

In de werkplaats van Winterstalling De Boer kunt u door gecertificeerde vakmensen onderhouds- en renovatiewerkzaamheden laten verrichten. Het staat u vrij om zelf werkzaamheden uit te voeren.

Uw ervaringen over Winterstalling De Boer in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de bootstalling zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt