It Butlan 4

8621DV Heeg

+31-85-500-8445

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Uw ervaringen over Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rik
1 keer maar nooit meer!!!!! In het najaar 2020 afspraken gemaakt dat de boot vooraan zou komen te staan (vroege vaarders) met genoeg ruimte voor het bedrijf dat er een nieuwe tent op ging zitten. Wat bleek, boot stond helemaal achterin en strak weggezet. Hierdoor kon er niet aan de boot gewerkt worden. Na afspraak dat de de boot in het water zou liggen bleek hij nog achter in de loods te staan. Met dank aan de medewerker die de boten in het water laat werd dit als nog binnen een paar uur gerealiseerd. Bij het wegvaren bleek de sleutel zoek. Dit duurde ook weken voor die boven water was. Gelukkig had ik een reservesleutel bij mij. Van compensatie was geen sprake. Sterker nog, de dame "Sabrina" was nog via de mail, telefoon of whatsapp bereikbaar. Ook ingesproken voicemails werden niet beantwoord. Na tussen komst van Vonk Yachtpaintings die ook de boten te water laat en in het zelfde pand gehuisvest is uiteindelijk de sleutel weer in ons bezit gekregen. Kortom en bedrijf met slechte service!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stallingsbedrijf

Bootstalling Winterstalling De Boer Heeg

U vindt Winterstalling De Boer aan It Butlân in Heeg in de gemeente Súdwest Fryslân. Deze bootstalling is uitstekend bereikbaar vanaf het Friese water.

De verwarmde hal van Winterstalling De Boer met een oppervlakte van 5800 m2 biedt ruimte aan schepen tot 17 meter. Er is een 35 ton portaalkraan aanwezig om uw schip uit het water te halen.

In de werkplaats van Winterstalling De Boer kunt u door gecertificeerde vakmensen onderhouds- en renovatiewerkzaamheden laten verrichten. Het staat u vrij om zelf werkzaamheden uit te voeren.

Uw ervaringen over Winterstalling De Boer in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de bootstalling zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt