Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jansma Jacht B.V.

Bootstalling Jansma Jacht B.V.

De bootstalling Jansma Jacht B.V. is gelegen aan de Houkesleat in Sneek. Naast winterstalling kunt u hier ook terecht voor de huur van schiphuizen, occasions en charters.

Het bedrijf beschikt over twee volledig geïsoleerde en verwarmde loodsen met een totale oppervlakte van circa 3.000 m2. Hierdoor hoeft u uw boot niet winterklaar te maken. Winterberging met staande mast buiten op het terrein behoort ook tot de mogelijkheden.

Het seizoen voor winterberging loopt van 1 oktober tot 1 april. Deze is inclusief de helling uit het water, reiniging, transport en tewaterlating in het voorjaar.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jansma Jacht B.V. in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt