Zwolsmanweg 24

8606KC Sneek

+31-85-500-8095

100

ligplaats

Inchecken: voor 14:16

Uitchecken: voor 14:16

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jansma Jacht B.V. in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Jansma Jacht B.V.

De bootstalling Jansma Jacht B.V. is gelegen aan de Houkesleat in Sneek. Naast winterstalling kunt u hier ook terecht voor de huur van schiphuizen, occasions en charters.

Het bedrijf beschikt over twee volledig geïsoleerde en verwarmde loodsen met een totale oppervlakte van circa 3.000 m2. Hierdoor hoeft u uw boot niet winterklaar te maken. Winterberging met staande mast buiten op het terrein behoort ook tot de mogelijkheden.

Het seizoen voor winterberging loopt van 1 oktober tot 1 april. Deze is inclusief de helling uit het water, reiniging, transport en tewaterlating in het voorjaar.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jansma Jacht B.V. in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt