Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Joh. van der Meulen

Jachtwerf Joh. van der Meulen

In Sneek vindt u de bootstalling van Jachtwerf Joh. Van der Meulen. De werf is uitgerust met een overdekte winterstalling in een loods op de wal. Het onderhoud aan uw boot kunt u zelf doen of laten uitvoeren door een van de medewerkers.

Wanneer u hier uw boot laat stallen, zal uw boot het uit het water gehaald worden, schoon gespoten worden en weet te water gelaten worden in het voorjaar.In de havenkom zijn 30 ligplaatsen, voor zomerligplaatsen of gedurende het hele jaar. Voor de meeste schepen zijn boxen van 10 x 4 meter aanwezig.
Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Op het terrein staan twee schiphuizen. Eén schiphuis heeft 20 ligplaatsen voor schepen van 9 bij 3 meter. In iedere box liggen twee schepen. Per box is een eigen toegang, zodat u eenvoudig in- en uit kunt varen. Het schiphuis is voorzien van stroomaansluiting en waterslangen waarmee u de watertank kunt vullen. Het tweede schiphuis liggen de boten niet in een eigen box. Deze mogen een afmeting hebben van 4 tot 12 meter. Ook in dit schiphuis is elektriciteit aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Joh. Van der Meulen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt