Selfhelpweg 11

8607AB Sneek

+31-85-500-8233

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachtwerf Joh. van der Meulen in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Joh. van der Meulen

In Sneek vindt u de bootstalling van Jachtwerf Joh. Van der Meulen. De werf is uitgerust met een overdekte winterstalling in een loods op de wal. Het onderhoud aan uw boot kunt u zelf doen of laten uitvoeren door een van de medewerkers.

Wanneer u hier uw boot laat stallen, zal uw boot het uit het water gehaald worden, schoon gespoten worden en weet te water gelaten worden in het voorjaar.In de havenkom zijn 30 ligplaatsen, voor zomerligplaatsen of gedurende het hele jaar. Voor de meeste schepen zijn boxen van 10 x 4 meter aanwezig.
Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig.

Op het terrein staan twee schiphuizen. Eén schiphuis heeft 20 ligplaatsen voor schepen van 9 bij 3 meter. In iedere box liggen twee schepen. Per box is een eigen toegang, zodat u eenvoudig in- en uit kunt varen. Het schiphuis is voorzien van stroomaansluiting en waterslangen waarmee u de watertank kunt vullen. Het tweede schiphuis liggen de boten niet in een eigen box. Deze mogen een afmeting hebben van 4 tot 12 meter. Ook in dit schiphuis is elektriciteit aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Joh. Van der Meulen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt