Slachtedyk 7

8501ZA Joure

+31-85-500-8274

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf de Jong in Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Jachtwerf de Jong

Jachtwerf de Jong in Joure biedt winterstalling voor uw boot. Het Friese bedrijf is gespecialiseerd in houten schepen en u kunt er ook terecht voor een aanbod van tweedehands boten.

U vindt de werf aan De Kolk aan de westkant van Joure. Het biedt een fraaie uitvalsbasis om de het Friese merengebied te bevaren.

Voor de winterstalling biedt Jachtwerf de Jong uitgebreide diensten: van een handige haal en brengservice tot aan een gevulde koelkast voor als u in de zomer het water weer op wilt. Hiernaast behoren reparatie-, lak- en timmerwerkzaamheden, motorservice en inbouw tot de mogelijkheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Jong in Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt