Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtwerf de Jong

Bootstalling Jachtwerf de Jong

Jachtwerf de Jong in Joure biedt winterstalling voor uw boot. Het Friese bedrijf is gespecialiseerd in houten schepen en u kunt er ook terecht voor een aanbod van tweedehands boten.

U vindt de werf aan De Kolk aan de westkant van Joure. Het biedt een fraaie uitvalsbasis om de het Friese merengebied te bevaren.

Voor de winterstalling biedt Jachtwerf de Jong uitgebreide diensten: van een handige haal en brengservice tot aan een gevulde koelkast voor als u in de zomer het water weer op wilt. Hiernaast behoren reparatie-, lak- en timmerwerkzaamheden, motorservice en inbouw tot de mogelijkheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Jong in Joure delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt