Leeuwarderstraatweg 21

8441PG Heerenveen

+31-85-500-8093

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling De Haan Jachttechniek in Heerenveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling De Haan Jachttechniek

U vindt de bootstalling van De Haan Jachttechniek aan de Heeresloot in Heerenveen. Naast uitgebreide winterstalling en onderhoudswerkzaamheden, verkoopt het bedrijf ook uiteenlopende boten.

De jachtwerf is per auto goed te bereiken vanaf de A7 of A32. Vanaf de loods kunt u onder meer naar de Friese meren en steden varen.

Bij het bedrijf stalt u uw boot gedurende de winterperiode in een overdekte loods. Op de stalling zijn de HISWA-voorwaarden van toepassing. Naast een 'standaard' winterstalling kunt u gebruik maken van extra diensten zoals, het winterklaar maken van motor en sanitair, af- en optuigen van de mast, schoonmaken van dek- en opbouw, en hellingwerk voor boten zwaarder dan 8 ton.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Haan Jachttechniek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt