Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling De Haan Jachttechniek

Bootstalling De Haan Jachttechniek

U vindt de bootstalling van De Haan Jachttechniek aan de Heeresloot in Heerenveen. Naast uitgebreide winterstalling en onderhoudswerkzaamheden, verkoopt het bedrijf ook uiteenlopende boten.

De jachtwerf is per auto goed te bereiken vanaf de A7 of A32. Vanaf de loods kunt u onder meer naar de Friese meren en steden varen.

Bij het bedrijf stalt u uw boot gedurende de winterperiode in een overdekte loods. Op de stalling zijn de HISWA-voorwaarden van toepassing. Naast een 'standaard' winterstalling kunt u gebruik maken van extra diensten zoals, het winterklaar maken van motor en sanitair, af- en optuigen van de mast, schoonmaken van dek- en opbouw, en hellingwerk voor boten zwaarder dan 8 ton.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Haan Jachttechniek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt