Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Brandsma Jachten

Bootstalling Brandsma Jachten

In het Friese Sneek vindt u de bootstalling van Brandsma Jachten. Vlakbij het Sneekermeer heeft u hier drie goed geoutilleerde overdekte schiphuizen tot uw beschikking.

U vindt het bedrijf aan de Houkesloot, op het Bedrijventerrein 'It Ges' in het zuidoosten van de stad. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar het fraaie Snekermeer en de Goingarijpster Poelen. In de werf is winterstallingplek voor zo'n 300 boten. Er is een diepgang van 2 meter. Eveneens is er plek voor 5 campers.

Bij Brandsma Jachten zijn buitenligplaatsen en overdekte ligplaatsen beschikbaar, deels met eigen garage. Er is een clubhuis waar ligplaatshouders gebruik kunnen maken van douche en toilet. Het terrein is voorzien van camerabewaking voor extra veiligheid. Ook is er mogelijkheid om benzine en diesel te pompen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Faber delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt