Eeltjebaasweg 6

8606KA Sneek

+31-85-500-8343

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Beveiligde steigers
Toiletten
Uw ervaringen over Bootstalling Brandsma Jachten in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Brandsma Jachten

In het Friese Sneek vindt u de bootstalling van Brandsma Jachten. Vlakbij het Sneekermeer heeft u hier drie goed geoutilleerde overdekte schiphuizen tot uw beschikking.

U vindt het bedrijf aan de Houkesloot, op het Bedrijventerrein 'It Ges' in het zuidoosten van de stad. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar het fraaie Snekermeer en de Goingarijpster Poelen. In de werf is winterstallingplek voor zo'n 300 boten. Er is een diepgang van 2 meter. Eveneens is er plek voor 5 campers.

Bij Brandsma Jachten zijn buitenligplaatsen en overdekte ligplaatsen beschikbaar, deels met eigen garage. Er is een clubhuis waar ligplaatshouders gebruik kunnen maken van douche en toilet. Het terrein is voorzien van camerabewaking voor extra veiligheid. Ook is er mogelijkheid om benzine en diesel te pompen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Faber delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt