Repelweg 4

8316PV Marknesse

+31-85-500-8295

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven jachtwerf de Voorst in Marknesse delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ray
Zeer onvriendelijk en niet servicegericht. Gaat geld kosten.

Jachthaven jachtwerf de Voorst

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtwerf De Voorst in Marknesse is gelegen naast de Voorstersluis aan het Voorsterbos. Ooit was De Voorst een werf, maar nu vooral een jachtcentrum. Er is plek voor rond de 40 boten, om te stallen en aan te meren. Basisvoorzieningen zijn beschikbaar zoals: douche, toilet, wasmachine en een kinderspeeltuin. Ideaal voor passanten die van rust en ruimte houden. Tevens zijn er ca. 6 camperplaatsen beschikbaar.

De Voorst kijkt uit op het Kadoelermeer, een prachtig uitzicht van waaruit naar alle kanten op gevaren kan worden. Het kleine meer is ontstaan bij de aanleg van de Noordoostpolder en vernoemd naar de buurtschap Kadoelen. Om vanuit het Vollenhovermeer in het Kadoelermeer te komen moet men onder de beweegbare brug bij Vollenhove door. Om vanuit het Kadoelermeer in het Zwarte Meer te komen moet men door de Kadoelersluis.

Uw ervaringen over Jachtwerf de Voorst in Marknesse delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt