Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven jachtwerf de Voorst

Jachthaven jachtwerf de Voorst

Jachtwerf De Voorst in Marknesse is gelegen naast de Voorstersluis aan het Voorsterbos. Ooit was De Voorst een werf, maar nu vooral een jachtcentrum. Er is plek voor rond de 40 boten, om te stallen en aan te meren. Basisvoorzieningen zijn beschikbaar zoals: douche, toilet, wasmachine en een kinderspeeltuin. Ideaal voor passanten die van rust en ruimte houden. Tevens zijn er ca. 6 camperplaatsen beschikbaar.

De Voorst kijkt uit op het Kadoelermeer, een prachtig uitzicht van waaruit naar alle kanten op gevaren kan worden. Het kleine meer is ontstaan bij de aanleg van de Noordoostpolder en vernoemd naar de buurtschap Kadoelen. Om vanuit het Vollenhovermeer in het Kadoelermeer te komen moet men onder de beweegbare brug bij Vollenhove door. Om vanuit het Kadoelermeer in het Zwarte Meer te komen moet men door de Kadoelersluis.

Uw ervaringen over Jachtwerf de Voorst in Marknesse delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt