Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Waterpark Beulaeke Haven

5 van 5 (1 beoordelingen)

Waterpark Beulaeke Haven

5 van 5 (1 beoordelingen)

Deze jachthaven biedt plaats aan 250 boten, daarnaast is er plaats voor ± 20 passanten. De plaatsen variëren van 6 tot 12 meter. De jachthaven is gelegen aan open vaarwater in een prachtig natuurgebied. Voor elk type boot biedt de haven een goed uitgangspunt voor leuke tochtjes in de omgeving in Drenthe en Overijssel. Voor motorboten zijn er leuke vaarroutes met veel bezienswaardigheden in Drenthe en Overijssel die u leiden door de prachtige natuur van de Kop van Overijssel en Drenthe. Vanuit de haven vaart u direct de Beulakerwijde op, wat de haven ook zeer geschikt maakt voor elke zeilliefhebber.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt