Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Lelystad (Houtribhaven)

Jachthaven W.V. Lelystad (Houtribhaven)

De jachthaven van W.V. Lelystad vindt u aan het IJsselmeer, aan de noordwestzijde van de stad. De gevarieerde ligplaatsen, faciliteiten en vaarmogelijkheden maken deze verenigingshaven een fantastische plek.

Vanuit de haven kunt u direct het IJsselmeer opvaren. Het Markermeer is eveneens zeer dichtbij. U kunt de haven eenvoudig per auto bereiken vanaf de N302, afslag IJsselmeerdijk (ten noorden van de Houtribsluizen). Voor de liefhebber is er een grote golfbaan nabij.

De verenigingshaven beschikt over 600 ligplaatsen voor schepen tussen de 5 en 15 meter. Passanten kunnen in de kom aanmeren (2,20 meter diep). Er zij uitgebreide voorzieningen, waaronder: portaalkraan (max. 20 ton), mastenkraan, water en stroom aan de steigers, sanitaire voorzieningen, wasserette, inzamelingsplaats voor afgewerkte olie, verfresten, bilge- en vuilwater, kinderspeelplaats en gratis wifi. Eveneens zijn er een restaurant en een watersportwinkel op het terrein aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt