Houtribhaven 2

8242PC Lelystad

+31-85-500-8739

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Lelystad (Houtribhaven) in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. Lelystad (Houtribhaven)

De jachthaven van W.V. Lelystad vindt u aan het IJsselmeer, aan de noordwestzijde van de stad. De gevarieerde ligplaatsen, faciliteiten en vaarmogelijkheden maken deze verenigingshaven een fantastische plek.

Vanuit de haven kunt u direct het IJsselmeer opvaren. Het Markermeer is eveneens zeer dichtbij. U kunt de haven eenvoudig per auto bereiken vanaf de N302, afslag IJsselmeerdijk (ten noorden van de Houtribsluizen). Voor de liefhebber is er een grote golfbaan nabij.

De verenigingshaven beschikt over 600 ligplaatsen voor schepen tussen de 5 en 15 meter. Passanten kunnen in de kom aanmeren (2,20 meter diep). Er zij uitgebreide voorzieningen, waaronder: portaalkraan (max. 20 ton), mastenkraan, water en stroom aan de steigers, sanitaire voorzieningen, wasserette, inzamelingsplaats voor afgewerkte olie, verfresten, bilge- en vuilwater, kinderspeelplaats en gratis wifi. Eveneens zijn er een restaurant en een watersportwinkel op het terrein aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt