Oostvaardersdijk 59

8244PB Lelystad

+31-85-500-8557

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Lelystadhaven in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hans
Jammer dat je je review niet meer kan aanpassen. Was de waardering vergeten, maar is een 4!
Hans
14-7-2020 Mooie, ruim opgezette haven met stevige drijvende steigers. €1,70 pmpn. Restaurantje aan de steiger is behoorlijk aan de prijs voor de hoeveelheid die je krijgt. Douche is niet regelbaar en iets te heet afgesteld. Bataviastad om de hoek, maar voor veel ander vertier heb je toch wel iets van wielen nodig.
Anoniem
We hebben zeer goede herinneringen aan deze haven omdat het er zo gezellig is en de mensen zo aardig (:

Jachthaven Lelystadhaven

4.5 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Lelystad Haven is mooi gelegen aan het Marker- en IJsselmeer, een uniek vaargebied op een van de grootste zoet water meren van Europa.

De jachthaven ligt op het voormalige werkeiland van Lelystad. Vanuit dit punt is de voormalige Zuiderzee ingepolderd tot wat het nu is. Een serie gerenoveerde barakken, het gemaal Wortman, de originele dukdalf en diverse andere karakteristieke elementen maken dit stukje polder een markant en uniek gebiedje.

De jachthaven met haar kenmerkende houten vuurtorens zijn een baken in het meer en geven u het gevoel weer thuis te zijn als u tussen deze pilaren naar binnen vaart. De jachthaven is een moderne full service haven met alle gemakken en faciliteiten die een booteigenaar zich maar kan wensen.

Voor de kleinste schippers is er een ruime moderne speeltuin. Lekker eten, drinken of relaxen kan in de Yachtclub of in Restaurant 't Dijkhuysje. Full sevice betekend dat er voor al uw bootgerelateerde klussen specialisten aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan: tuigwerk, scheepelectronica, motorenonderhoud, de timmerman, winterstalling schadeherstel, spuitwerk etc.

Uw ervaringen over Jachthaven Lelystadhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt