Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lelystadhaven

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Lelystadhaven

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Lelystad Haven is mooi gelegen aan het Marker- en IJsselmeer, een uniek vaargebied op een van de grootste zoet water meren van Europa.

De jachthaven ligt op het voormalige werkeiland van Lelystad. Vanuit dit punt is de voormalige Zuiderzee ingepolderd tot wat het nu is. Een serie gerenoveerde barakken, het gemaal Wortman, de originele dukdalf en diverse andere karakteristieke elementen maken dit stukje polder een markant en uniek gebiedje.

De jachthaven met haar kenmerkende houten vuurtorens zijn een baken in het meer en geven u het gevoel weer thuis te zijn als u tussen deze pilaren naar binnen vaart. De jachthaven is een moderne full service haven met alle gemakken en faciliteiten die een booteigenaar zich maar kan wensen.

Voor de kleinste schippers is er een ruime moderne speeltuin. Lekker eten, drinken of relaxen kan in de Yachtclub of in Restaurant 't Dijkhuysje. Full sevice betekend dat er voor al uw bootgerelateerde klussen specialisten aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan: tuigwerk, scheepelectronica, motorenonderhoud, de timmerman, winterstalling schadeherstel, spuitwerk etc.

Uw ervaringen over Jachthaven Lelystadhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt