Oostvaardersdijk 59

8244PB Lelystad

+31-85-500-8557

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Lelystadhaven in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Hans
Jammer dat je je review niet meer kan aanpassen. Was de waardering vergeten, maar is een 4!
Hans
14-7-2020 Mooie, ruim opgezette haven met stevige drijvende steigers. €1,70 pmpn. Restaurantje aan de steiger is behoorlijk aan de prijs voor de hoeveelheid die je krijgt. Douche is niet regelbaar en iets te heet afgesteld. Bataviastad om de hoek, maar voor veel ander vertier heb je toch wel iets van wielen nodig.

Jachthaven Lelystadhaven

4.5 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Lelystad Haven is mooi gelegen aan het Marker- en IJsselmeer, een uniek vaargebied op een van de grootste zoet water meren van Europa.

De jachthaven ligt op het voormalige werkeiland van Lelystad. Vanuit dit punt is de voormalige Zuiderzee ingepolderd tot wat het nu is. Een serie gerenoveerde barakken, het gemaal Wortman, de originele dukdalf en diverse andere karakteristieke elementen maken dit stukje polder een markant en uniek gebiedje.

De jachthaven met haar kenmerkende houten vuurtorens zijn een baken in het meer en geven u het gevoel weer thuis te zijn als u tussen deze pilaren naar binnen vaart. De jachthaven is een moderne full service haven met alle gemakken en faciliteiten die een booteigenaar zich maar kan wensen.

Voor de kleinste schippers is er een ruime moderne speeltuin. Lekker eten, drinken of relaxen kan in de Yachtclub of in Restaurant 't Dijkhuysje. Full sevice betekend dat er voor al uw bootgerelateerde klussen specialisten aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan: tuigwerk, scheepelectronica, motorenonderhoud, de timmerman, winterstalling schadeherstel, spuitwerk etc.

Uw ervaringen over Jachthaven Lelystadhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (13)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
8.0 m 3.5 m 3.1 m € 11,20 Boek nu
9.0 m 3.5 m 3.1 m € 12,60 Boek nu
10.0 m 4.5 m 3.1 m € 14,00 Boek nu
11.0 m 4.5 m 3.1 m € 15,40 Boek nu
12.0 m 5.0 m 3.1 m € 16,80 Boek nu
13.0 m 5.0 m 3.1 m € 18,20 Boek nu
14.0 m 5.0 m 3.1 m € 19,60 Boek nu
15.0 m 5.0 m 3.1 m € 21,00 Boek nu
16.0 m 5.0 m 3.1 m € 22,40 Boek nu
17.0 m 5.0 m 3.1 m € 23,80 Boek nu
18.0 m 5.0 m 3.1 m € 25,20 Boek nu
19.0 m 5.0 m 3.1 m € 25,20 Boek nu
20.0 m 5.0 m 3.1 m € 28,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt