Parkhaven 3

8242PE Lelystad

+31-85-500-8378

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Afvalstation
Winkel
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Deko Marina Lelystad in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Dieuwertje
Helaas werkt deze haven samen met oplichters, kijk dus enorm uit als je hier onderhoud aan je boot laat uitvoeren!
Anoniem
Marine Deko is een fijne plek waar je onbezorgd kunt genieten van je vakantie. De haven heeft een prettige ligging aan het Ijsselmeer en de faciliteiten zijn meer dan in orde.
Anoniem
Zijn net vertrokken en hebben nu alweer heimwee.

Jachthaven Deko Marina Lelystad

5.0 van 5 (7 beoordelingen)

Nee, het zijn niet de Florida Keys die zich ontwaren wanneer u van het noordelijk IJsselmeer richting de Houtribsluizen vaart. Maar de gedachte is zo gek nog niet. Het baken waar u jachthaven DEKO Marina aan herkend is een exacte replica van de vuurtoren op Marathon Key. Een lichtopstand voor zeevarenden is het hier echter niet. In plaats daarvan vindt u er een gezellig restaurant met een schitterend uitzicht over de jachthaven en het IJsselmeer.

DEKO Marina is een sfeervolle jachthaven waar geen enkele service of faciliteit ontbreekt. De 400 ligplaatsen, voornamelijk zeiljachten maar ook grotere motorboten en charters, beschikken onder andere over water en elektra op de steigers, met ingang van dit jaar een vestiging van scheepsmakelaardij Schepenkring, een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een traiteur wanneer er geen zin is om te koken, speeltuin voor de kinderen of een volledige jachtservice van DEKO Marina. Het luxe sanitair, met bijvoorbeeld vloerverwarming in de douches, kan zonder onvriendelijke sep key worden gebruikt en ook de obligate slagboom ontbreekt. DEKO Marina heeft gastvrijheid nu eenmaal hoog in het vaandel, ook voor passanten.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt