Overstag 20

8221RG Lelystad

+31-85-500-8381

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Flevo Marina in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jeroen
Na enige jaren hier weer eens aangemeerd. Ze mogen wel wat meer aan onderhoud doen, hopeloos verouderd sanitair en levensgevaarlijke steigers. Er zit zoveel ruimte tussen de planken dat je voet ertussen past, vooral in het donker is dit link. Steigers zijn ook amper verlicht. Restaurant springt er ook niet echt uit, aardige menukaart, maar denk de eigenaar loopt tierend door de zaak, personeel keek heel nerveus. Zowel restaurant als havenpersoneel zijn niet de meest vriendelijke. Volgende keer als ik naar Lelystad vaar vaar ik stukje verder.
Miranda
L2wfkadjkfa
Johan
We zijn 2 nachten in de haven gebleven. Een aantal opvallende ervaringen zijn: Je stapt terug in de jaren 60-70 van de vorige eeuw. Oud sanitair, oude inrichting en achterhaald. - De haven in vrijwel leeg. Zeker 45% van de boxen zijn vacant. - Het personeel in onvriendelijk, niet betrokken, ongeinteresseerd, afstandelijk, ongezellig. Kortom de mensen die je tijdens je vakantie gewoon niet wil tegen komen. - De baas van het restaurant heeft het niet naar zijn zin en dat zal iedereen weten, inclusief de gasten. Als medewerker kan je een uitbrander krijgen. Bij de medewerkers kan geen interesse worden bespeurd. Kortom, we raden deze organisatie van harte af.

Jachthaven Flevo Marina

Jachthaven Flevo Marina ligt direct aan het IJsselmeer en is zo de ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

De haven ligt vlakbij Lelystad met haar mooie natuur, een recreatiestrand aan open water en verschillende golfbanen. Vanwege de geweldige ligging van Flevo Marina bent u verzekerd van mooie vergezichten, vier seizoenen lang.

Als watersportliefhebber profiteert u bij Flevo Marina van open water naar het IJsselmeer en een snelle toegang tot het Markermeer. Binnen 10 tot 15 minuten vaart u naar de Houtribsluis die toegang biedt tot het Markermeer. Ook over land is Flevo Marina zeer goed bereikbaar. De haven ligt slechts 5 minuten van de snelweg A6 en 120 km vanaf de grensovergang Arnhem. Vanzelfsprekend beschikt Flevo Marina over voldoende (bewaakte) parkeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Flevo Marina delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt