Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Flevo Marina

Jachthaven Flevo Marina

Jachthaven Flevo Marina ligt direct aan het IJsselmeer en is zo de ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

De haven ligt vlakbij Lelystad met haar mooie natuur, een recreatiestrand aan open water en verschillende golfbanen. Vanwege de geweldige ligging van Flevo Marina bent u verzekerd van mooie vergezichten, vier seizoenen lang.

Als watersportliefhebber profiteert u bij Flevo Marina van open water naar het IJsselmeer en een snelle toegang tot het Markermeer. Binnen 10 tot 15 minuten vaart u naar de Houtribsluis die toegang biedt tot het Markermeer. Ook over land is Flevo Marina zeer goed bereikbaar. De haven ligt slechts 5 minuten van de snelweg A6 en 120 km vanaf de grensovergang Arnhem. Vanzelfsprekend beschikt Flevo Marina over voldoende (bewaakte) parkeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Flevo Marina delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt