Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Haddock Watersport

3.9 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Haddock Watersport

3.9 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Haddock Watersport ligt centraal aan 't Weerwater, tegenover het stadshart van Almere Stad. De haven bestaat uit bijna 400 ligplaatsen in het water en beschikt over ca. 80 plaatsen op de wal. Er zijn voldoende faciliteiten waaronder walstroom, drinkwater, toiletten en douches.

In de wintermaanden biedt de jachthaven de ligplaatshouders de mogelijkheid om de boot op de kant te stallen. Aangezien de jachthaven over geen vaste hijskraan beschikt, huurt het daarvoor op vaste dagen in april en oktober een hijskraan. Alle ligplaatshouders krijgen hiervan bericht en kunnen dan aangeven of ze hier gebruik van willen maken. Kleinere boten kunnen tegen betaling met de tractor uit het water gehaald worden.

Als eerste en tot nu toe enige in Nederland is de jachthaven voorzien van een invalidenlift waarbij mensen die in een rolstoel zitten de mogelijkheid hebben om zichzelf in een boot te hijsen.

Voor een heerlijke lunch, borrel of diner hoeft u het terrein niet af, het restaurant is namelijk 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur.

Uw ervaringen over Jachthaven Haddock Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2.5 1.9 € 9.00 gratis gratis gratis Boek nu
7 2.5 1.9 € 10.50 gratis gratis gratis Boek nu
8 3.5 1.9 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 1.9 € 13.50 gratis gratis gratis Boek nu
10 4.5 1.9 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4.5 1.9 € 16.50 gratis gratis gratis Boek nu
12 4.5 1.9 € 18.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt