Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Marken

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Marken

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Westhaven in Marken is een jachthaven die is ingericht door Zeilvereniging Het Y. Aanvankelijk waren de rond- en platbodems er verre in de meerderheid. Nu is de verhouding vrijwel één op één. De haven omvat 33 ligplaatsen met ook passantenplaatsen en wordt beheerd door de havencommissaris van Durgerdam en Marken.

Omdat men het aanzien van de haven niet door moderne voorzieningen wil laten verstoren, zijn die beperkt tot de levering van 230 Volt en drinkwater op de steiger en kade. De sanitaire voorzieningen kunt u vinden het toiletgebouw op de kop van de haven.

Iedereen die oog heeft voor ons historisch erfgoed heeft alleen daarom al voldoende reden Marken meer dan eens aan te doen. Op eigen kiel varend is dat gewoon een must.

Uw ervaringen over Jachthaven Westhaven in Marken delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt