Sluiskade 11

1305AD Almere

+31-85-500-8708

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V Almere Haven in Almere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marcel
Hallo allemaal , ik ben in het verleden lang lid geweest van deze jachthaven en heb daar altijd met heelveel plezier gelegen met een zijlbootje en later een motorboot. Het is een geweldige haven die goed verzorgt is en van alle gemakken voorzien . Aardige mensen die nog berijd zijn elkaar te helpen . De lokatie is top. Zou graag weer aan een bootje willen beginnen een sloep of zoiets het begint toch weer te kriebelen, maar weet eigelijk niet of er nog plaats is in de haven omdat ik er al een tijdje uit ben geweest , de haven is een aanrader.

Jachthaven W.S.V Almere Haven

De WSV Almere Haven is een watersportvereniging, lid van het KNWV en gelegen aan het Gooimeer.

De WSV Almere Haven biedt ligplaatsen in diverse afmetingen, heeft een faciliteit voor winterberging en organiseert activiteiten met als doelstelling de bevordering van de watersport.

De jachthaven is voorzien van alle gemakken en de modernste faciliteiten waaronder een trailer en catamaranhelling, een botenlift en hefwagen.

Buiten de uitstekende facilteiten is er ook een kampeerterrein.
Gratis en onbeperkt draadloos internet (WIFI) beschikbaar over het gehele terrein. Bovendien is er een aparte steiger voor gehandicapten, waarbij toegang met een rolstoel tot uw boot mogelijk is,

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V Almere Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt