Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V Almere Haven

Jachthaven W.S.V Almere Haven

De WSV Almere Haven is een watersportvereniging, lid van het KNWV en gelegen aan het Gooimeer.

De WSV Almere Haven biedt ligplaatsen in diverse afmetingen, heeft een faciliteit voor winterberging en organiseert activiteiten met als doelstelling de bevordering van de watersport.

De jachthaven is voorzien van alle gemakken en de modernste faciliteiten waaronder een trailer en catamaranhelling, een botenlift en hefwagen.

Buiten de uitstekende facilteiten is er ook een kampeerterrein.
Gratis en onbeperkt draadloos internet (WIFI) beschikbaar over het gehele terrein. Bovendien is er een aparte steiger voor gehandicapten, waarbij toegang met een rolstoel tot uw boot mogelijk is,

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V Almere Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt