Zuidersluis 1

1357NZ Oostvaarderdiep

+31-85-500-8836

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Speeltuin
Toiletten
Kindervoorzieningen
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler in Oostvaarderdiep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler

Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler ligt aan het Markermeer (Zuidelijk IJsselmeer), in de vluchthaven De Blocq van Kuffeler bij de Zuidersluis in de gemeente Almere. De haven ligt tegenover ‘het Paard van Marken’ (vuurtoren Marken, 3,8 NM).

De haven is een gunstig vertrekpunt voor vaartochten naar de vele havens aan het Markermeer. De haven heeft momenteel 183 ligplaatsen in boxmaten van 9 tot 16 meter.

Er zijn eenvoudige maar voldoende voorzieningen: water en stroom op de steigers. Op de wal: het havenkantoor, het clubgebouw, speelvoorziening voor kinderen, toiletten, douche en een ruim afgesloten parkeerterrein.

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt