Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler

Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler

Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler ligt aan het Markermeer (Zuidelijk IJsselmeer), in de vluchthaven De Blocq van Kuffeler bij de Zuidersluis in de gemeente Almere. De haven ligt tegenover ‘het Paard van Marken’ (vuurtoren Marken, 3,8 NM).

De haven is een gunstig vertrekpunt voor vaartochten naar de vele havens aan het Markermeer. De haven heeft momenteel 183 ligplaatsen in boxmaten van 9 tot 16 meter.

Er zijn eenvoudige maar voldoende voorzieningen: water en stroom op de steigers. Op de wal: het havenkantoor, het clubgebouw, speelvoorziening voor kinderen, toiletten, douche en een ruim afgesloten parkeerterrein.

Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Blocq van Knuffeler delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt