Dokweg 38

8243PT Lelystad

+31-85-500-8218

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Noordvaarder in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Sil
Fantastische jachthaven! ik heb mijn boot er al meerdere seizoenen naar tevredenheid gestald. vriendelijke en oplettende eigenaren! Minder wind dan buiten de sluis; daar hebben wij wel 5 Minuten door de sluis voor over.
hidde willebrandts
een fraaie haven. mooi uitzicht en er is altijd tijd rust. ideaal om je boot neer te leggen. als je weg wilt alleen de sluis door en je bent zo bij enkhuizen, urk enz.

Jachthaven De Noordvaarder

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

In Lelystad vindt u Jachthaven De Noordvaarder. Het is een centraal gelegen, rustige en beschutte haven met goede voorzieningen.

De jachthaven is gelegen aan de Zeilhaven in het Industriegebied Noordersluis. Hiervandaan vaart u eenvoudig westwaarts naar het IJsselmeer. De Noordersluis ligt op steenworp afstand van De Noordvaarder. Eenmaal de sluis gepasseerd, liggen Volendam, Hoorn en Enkhuizen binnen handbereik.

In de haven zijn hardhouten hoofdsteigers geplaatst van 1.20 meter breed. De boxen variëren in lengte van 4 tot 5,5 meter. Er zijn ook kleinere plaatsen beschikbaar. De meeste ligplaatsen beschikken over een vingerpier waardoor u gemakkelijk van en -aan boord kunt stappen. Tot de faciliteiten behoren walstroomaansluiting (16 amp), drinkwaterpunten, gratis wifi en verwarmd sanitair. Voor iedere ligplaatshouder is een gratis parkeerplaats beschikbaar op maximaal 100 meter afstand.

Uw ervaringen over Jachthaven De Noordvaarder in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt