Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Noordvaarder

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Noordvaarder

5 van 5 (1 beoordelingen)

In Lelystad vindt u Jachthaven De Noordvaarder. Het is een centraal gelegen, rustige en beschutte haven met goede voorzieningen.

De jachthaven is gelegen aan de Zeilhaven in het Industriegebied Noordersluis. Hiervandaan vaart u eenvoudig westwaarts naar het IJsselmeer. De Noordersluis ligt op steenworp afstand van De Noordvaarder. Eenmaal de sluis gepasseerd, liggen Volendam, Hoorn en Enkhuizen binnen handbereik.

In de haven zijn hardhouten hoofdsteigers geplaatst van 1.20 meter breed. De boxen variëren in lengte van 4 tot 5,5 meter. Er zijn ook kleinere plaatsen beschikbaar. De meeste ligplaatsen beschikken over een vingerpier waardoor u gemakkelijk van en -aan boord kunt stappen. Tot de faciliteiten behoren walstroomaansluiting (16 amp), drinkwaterpunten, gratis wifi en verwarmd sanitair. Voor iedere ligplaatshouder is een gratis parkeerplaats beschikbaar op maximaal 100 meter afstand.

Uw ervaringen over Jachthaven De Noordvaarder in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt