Zuidersluisweg 84

8243RC Lelystad

+31-85-500-8556

Inchecken: voor 10:30

Uitchecken: voor 10:30

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Shipcenter Modus Marine Lelystad in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Shipcenter Modus Marine Lelystad

De bootstalling van Shipcenter Modus Marine Lelystad vindt u in het zuidwesten van Lelystad. Naast zomer- winterstalling kunt u hier ook ligplaatsen huren voor uw boot.

U vindt de bootstalling op het industrieterrein Noordersluis in Lelystad. Met de auto kunt u het terrein in 10 minuten vanaf de A6 afslag Lelystad bereiken. Per boot is het 10 minuten varen vanaf de Noordersluis.

Onze werf biedt uitgebreide stallingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten, voor vrijwel ieder schip tot ongeveer 20 ton met een diepgang van maximaal 2,20 m. Er is een ruime buitenstalling en een niet geïsoleerde binnenstalling aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Shipcenter Modus Marine Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt