Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Shipcenter Modus Marine Lelystad

Bootstalling Shipcenter Modus Marine Lelystad

De bootstalling van Shipcenter Modus Marine Lelystad vindt u in het zuidwesten van Lelystad. Naast zomer- winterstalling kunt u hier ook ligplaatsen huren voor uw boot.

U vindt de bootstalling op het industrieterrein Noordersluis in Lelystad. Met de auto kunt u het terrein in 10 minuten vanaf de A6 afslag Lelystad bereiken. Per boot is het 10 minuten varen vanaf de Noordersluis.

Onze werf biedt uitgebreide stallingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten, voor vrijwel ieder schip tot ongeveer 20 ton met een diepgang van maximaal 2,20 m. Er is een ruime buitenstalling en een niet geïsoleerde binnenstalling aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Shipcenter Modus Marine Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt