Vaartweg 77

8243PB Lelystad

+31-85-500-8602

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Schaap Ship Care in Lelystad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Schaap Ship Care

In Lelystad vindt u de bootstalling van de Schaap Ship CARE. De moderne jachtwerf biedt uiteenlopende stallingmogelijkheden, service- en onderhoudsmogelijkheden.

De jachtwerf is gelegen aan de Havendiep op de hoek van de Cultuurhaven. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en u vindt er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de werf kunt u onder meer naar de Oostvaardersdiep of het Markermeer varen.

Tot de zomer- en winterstallingmogelijkheden behoren buitenstalling, verwarmde binnenstalling, in een geïsoleerde loods, in een ongeïsoleerde loods en buitenstalling. De overige dienstverlening bestaan onder meer uit polyester reparatie, hellingbeurt, osmosebehandeling, scheepsbetimmering, spuit- en lakwerk.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf Schaap Ship CARE delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt