Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zijlzicht

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zijlzicht

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Zijlzicht beschikt over ruim 130 ligplaatsen van 6 meter tot 13 meter.
Voor kleine en lichte bootje tot 4,5 meter beschikt de haven over een jollensteiger.

De meeste ligplaatsen beschikken over directe toegang tot drinkwater en elektriciteit. Om uw schip in topconditie te houden biedt de haven diverse onderhoudsfaciliteiten en winterstalling, zowel op de wal als in de loods. Bij pech zijn er vrijwel altijd specialisten op of in de directe omgeving van de haven te vinden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt