Prinsemolenpad 12

3054XM Rotterdam

+31-85-500-8762

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. U.N.O. in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. U.N.O.

De jachthaven van watersportvereniging U.N.O. (Uit Nood Ontstaan) is gelegen aan de Bergseplas en de Rotte, in Rotterdam. Achter het Berg en Broeksverlaat ligt deze kleine, gezellige verenigingshaven.

De haven heeft aan de Rottezijde een aanlegplaats voor ca. 40 boten van 8 tot 10 meter. De maximale diepgang van het water is 1,20 m. In de haven is tevens een gedeelte van de Voorplas. Hier is plek voor ca. 100 boten met een maximale diepgang van 85 cm.

In de zomerperiode zijn er diverse plaatsen voor passanten beschikbaar. In de haven is een helling aanwezig voor schepen met een maximale diepte van 85 cm. Daarnaast is er een drijvende bok tot 4 ton hefvermogen. Verder zijn er douches en toiletten en een clubhuis aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. U.N.O. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt