Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. U.N.O.

Jachthaven W.S.V. U.N.O.

De jachthaven van watersportvereniging U.N.O. (Uit Nood Ontstaan) is gelegen aan de Bergseplas en de Rotte, in Rotterdam. Achter het Berg en Broeksverlaat ligt deze kleine, gezellige verenigingshaven.

De haven heeft aan de Rottezijde een aanlegplaats voor ca. 40 boten van 8 tot 10 meter. De maximale diepgang van het water is 1,20 m. In de haven is tevens een gedeelte van de Voorplas. Hier is plek voor ca. 100 boten met een maximale diepgang van 85 cm.

In de zomerperiode zijn er diverse plaatsen voor passanten beschikbaar. In de haven is een helling aanwezig voor schepen met een maximale diepte van 85 cm. Daarnaast is er een drijvende bok tot 4 ton hefvermogen. Verder zijn er douches en toiletten en een clubhuis aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. U.N.O. delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt