Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hillegersberg

Jachthaven Hillegersberg

Business and pleasure. Op één van de mooiste locaties van Rotterdam vindt u een Jachtclub in Amerikaanse stijl, een kruising tussen business club en luxe familiehaven. De Jachtclub staat daarom ook open voor “non-sailing members” ofwel leden zonder eigen schip onze haven. Speciaal voor hen hebben we een exclusieve sloep en zeilboot ter beschikking.

Het sfeervolle en eigentijds ingerichte clubhuis biedt een serre lounge, een prachtig terras met buitenbar en een toegankelijk restaurant van zeer goede kwaliteit. Het aanbod in de Jachtclub leent zich dan ook voor ieder moment van de dag: een snelle lunch, een bespreking of borrel met kleine hapjes, een eenpansmaaltijd met het hele gezin op zondag of een exclusief 4 gangen diner op niveau. In de zomerweekenden kunt u zelfs bij ons ontbijten! Een groot speelveld en speeltuin voor de kinderen en een eigen parkeerterrein maken het geheel compleet. De skyline van Rotterdam en de Prinsenmolen aan de overkant bieden een oer-Hollands en eigentijdse decor voor een trefpunt voor relaties en vrienden op een bijzondere locatie. Op of aan het water voelt u zich er al snel thuis.De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio.

De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio. Er worden geen ligplaatsen meer verhuurd voor gebruik door rubberboten, zodiacs e.d.

Passanten zijn van harte welkom voor een bezoek aan onze haven en het restaurant. De passantensteiger is de lange steiger aan de ingang van het kanaal aan de oostzijde van de haven.

Gebruik van de passantensteiger is kosteloos voor daggebruik tijdens een bezoek aan ons restaurant. Passanten die hun schip een nacht of enkele nachten (maximaal 7 dagen) in onze haven willen laten liggen betalen € 2,00 per meter schip per dag. Het is niet toegestaan om aan boord te overnachten in onze haven.

Passanten die hun schip een nacht of meer in onze haven willen laten liggen moeten dit vooraf telefonisch afstemmen met de havenmeester via 0654-775869.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt