Straatweg 270

3054AP Rotterdam

+31-85-500-8028

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Hillegersberg in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens. Ik heb geen social media, facebook en twitter ofzo. Uw wel? Deel dit bericht dan zoveel als mogelijk.

Jachthaven Hillegersberg

Business and pleasure. Op één van de mooiste locaties van Rotterdam vindt u een Jachtclub in Amerikaanse stijl, een kruising tussen business club en luxe familiehaven. De Jachtclub staat daarom ook open voor “non-sailing members” ofwel leden zonder eigen schip onze haven. Speciaal voor hen hebben we een exclusieve sloep en zeilboot ter beschikking.

Het sfeervolle en eigentijds ingerichte clubhuis biedt een serre lounge, een prachtig terras met buitenbar en een toegankelijk restaurant van zeer goede kwaliteit. Het aanbod in de Jachtclub leent zich dan ook voor ieder moment van de dag: een snelle lunch, een bespreking of borrel met kleine hapjes, een eenpansmaaltijd met het hele gezin op zondag of een exclusief 4 gangen diner op niveau. In de zomerweekenden kunt u zelfs bij ons ontbijten! Een groot speelveld en speeltuin voor de kinderen en een eigen parkeerterrein maken het geheel compleet. De skyline van Rotterdam en de Prinsenmolen aan de overkant bieden een oer-Hollands en eigentijdse decor voor een trefpunt voor relaties en vrienden op een bijzondere locatie. Op of aan het water voelt u zich er al snel thuis.De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio.

De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio. Er worden geen ligplaatsen meer verhuurd voor gebruik door rubberboten, zodiacs e.d.

Passanten zijn van harte welkom voor een bezoek aan onze haven en het restaurant. De passantensteiger is de lange steiger aan de ingang van het kanaal aan de oostzijde van de haven.

Gebruik van de passantensteiger is kosteloos voor daggebruik tijdens een bezoek aan ons restaurant. Passanten die hun schip een nacht of enkele nachten (maximaal 7 dagen) in onze haven willen laten liggen betalen € 2,00 per meter schip per dag. Het is niet toegestaan om aan boord te overnachten in onze haven.

Passanten die hun schip een nacht of meer in onze haven willen laten liggen moeten dit vooraf telefonisch afstemmen met de havenmeester via 0654-775869.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt