Straatweg 270

3054AP Rotterdam

+31-85-500-8028

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Hillegersberg in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Hillegersberg

Business and pleasure. Op één van de mooiste locaties van Rotterdam vindt u een Jachtclub in Amerikaanse stijl, een kruising tussen business club en luxe familiehaven. De Jachtclub staat daarom ook open voor “non-sailing members” ofwel leden zonder eigen schip onze haven. Speciaal voor hen hebben we een exclusieve sloep en zeilboot ter beschikking.

Het sfeervolle en eigentijds ingerichte clubhuis biedt een serre lounge, een prachtig terras met buitenbar en een toegankelijk restaurant van zeer goede kwaliteit. Het aanbod in de Jachtclub leent zich dan ook voor ieder moment van de dag: een snelle lunch, een bespreking of borrel met kleine hapjes, een eenpansmaaltijd met het hele gezin op zondag of een exclusief 4 gangen diner op niveau. In de zomerweekenden kunt u zelfs bij ons ontbijten! Een groot speelveld en speeltuin voor de kinderen en een eigen parkeerterrein maken het geheel compleet. De skyline van Rotterdam en de Prinsenmolen aan de overkant bieden een oer-Hollands en eigentijdse decor voor een trefpunt voor relaties en vrienden op een bijzondere locatie. Op of aan het water voelt u zich er al snel thuis.De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio.

De Jachthaven telt 100 ligplaatsen lengten van 6, 7, en 9 meter. Deze zijn allen voorzien van RVS bolders en gegalvaniseerde aanlegringen. Stroom en water is op de steigers beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen tijdens openingsuren gebruik maken van de toiletgelegenheden in het restaurant. Voor winterberging zijn er diverse mogelijkheden in de regio. Er worden geen ligplaatsen meer verhuurd voor gebruik door rubberboten, zodiacs e.d.

Passanten zijn van harte welkom voor een bezoek aan onze haven en het restaurant. De passantensteiger is de lange steiger aan de ingang van het kanaal aan de oostzijde van de haven.

Gebruik van de passantensteiger is kosteloos voor daggebruik tijdens een bezoek aan ons restaurant. Passanten die hun schip een nacht of enkele nachten (maximaal 7 dagen) in onze haven willen laten liggen betalen € 2,00 per meter schip per dag. Het is niet toegestaan om aan boord te overnachten in onze haven.

Passanten die hun schip een nacht of meer in onze haven willen laten liggen moeten dit vooraf telefonisch afstemmen met de havenmeester via 0654-775869.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt