Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven & Zeilmakerij Donkers

Jachthaven & Zeilmakerij Donkers

Jachthaven Donkers is gelegen aan de Bergse Plassen, aan de noordrand van Rotterdam. De plas is ontstaan door turf afgraving en is tamelijk ondiep, 1.40 meter.

De sluis, het Berg en Broekse verlaat, heeft een diepgang van 92, centimeter met een breedte van 3.05 meter en is ongeveer 15 meter lang.

U kunt bij de jachthaven terecht voor ligplaatsen, onderhoud aan boten, onderhoud aan motoren, afspuiten van de boot, takelen (tot 2 ton), polyester reparaties en schilderwerk.

Daarnaast heeft de jachthaven een bescheiden zeilmakerij, botenverhuur en een B&B maar dan staat de 2e B voor “Boot” want “Breakfast”, daar doet de haven niet aan.

Al met al zijn wij één met meer dan 75 jaar ervaring.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt