Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Rotterdam

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Rotterdam

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Rotterdam een jachthaven gelegen in de randstad van Rotterdam gevestigd aan het Noorderkanaal tussen het Kleinpolderplein en Schieplein in. Geschikt als thuishaven voor jachten met een lengte tot 12 meter. Door de perfecte ligging zijn alle vaargebieden gemakkelijk bereikbaar of u nu de rivieren en plassen wilt bevaren of liever het zeegat, het is allemaal mogelijk. In de jachthaven liggen voornamelijk sloepen, kleinere speedboten en motorkruisers aangezien het vaargebied bij uitstek geschikt is voor dit type boten.

Het vaargebied kenmerkt zich door eindeloze vaarten te midden van de mooie Zuid-Hollandse steden en dorpen. Uitermate geschikt voor vele boeiende dagtochten. Wie verder weg wil kan zijn hart ophalen want vanuit Jachthaven Rotterdam zijn alle mooie vaargebieden in Zuid Holland evenals “de haven van Rotterdam” prima bereikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Kralingse en of Bergsche plassen, of lekker de natuur in bij de Rottemeren, vanuit Jachthaven Rotterdam kun je alle kanten op, de boten liggen veilig achter gesloten hek, en de havenmeester is over het algemeen te allen tijde aanwezig om over uw eigendommen te waken. Jachthaven Rotterdam telt een 200 tal ligplaatsen en 75 stalling plaatsen op de winterstalling.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (6)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
12 3.9 2 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
10 3.45 2 € 13.00 gratis gratis gratis Boek nu
8 3 2 € 10.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 3 € 11.50 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 2 € 14.00 gratis gratis gratis Boek nu
7 3 2 € 9.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt