Oostdijk 45

3077CP Rotterdam

+31-85-500-8713

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV IJsselmonde in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV IJsselmonde

De jachthaven van Watersportvereniging IJsselmonde vindt u in Rotterdam aan de zuidzijde van de Oude Maas. Het is een goed geoutilleerde haven met een gezellig clubhuis waardoor u van alle gemakken bent voorzien.

Met de auto kunt u de haven goed bereiken aan de Oostdijk, net ten zuidoosten van de Van Brienenoordbrug. Naast de Oude Maas biedt de verenigingshaven een goede uitvalsbasis voor wateren als de Hollandsche IJssel, de Lek en Noord. De Biesbosch en het Brielse Meer zijn populaire weekendbestemmingen die vanuit de haven worden aangedaan.

De jachthaven biedt 200 ligplaatsen aan drijvende steigers. Deze zijn voorzien van elektriciteit, water en gratis WIFI. Bij de werkplaats is een stortplaats aanwezig voor afval, bilgewater en olie. Vanuit het clubhuis 'de Beverburcht' heeft u een prachtig uitzicht. Tevens zijn hier sanitaire voorzieningen en een restaurant aanwezig. Aan de overzijde van de rivier kunt u brandstof tanken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJsselmonde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt