Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV IJsselmonde

Jachthaven WSV IJsselmonde

De jachthaven van Watersportvereniging IJsselmonde vindt u in Rotterdam aan de zuidzijde van de Oude Maas. Het is een goed geoutilleerde haven met een gezellig clubhuis waardoor u van alle gemakken bent voorzien.

Met de auto kunt u de haven goed bereiken aan de Oostdijk, net ten zuidoosten van de Van Brienenoordbrug. Naast de Oude Maas biedt de verenigingshaven een goede uitvalsbasis voor wateren als de Hollandsche IJssel, de Lek en Noord. De Biesbosch en het Brielse Meer zijn populaire weekendbestemmingen die vanuit de haven worden aangedaan.

De jachthaven biedt 200 ligplaatsen aan drijvende steigers. Deze zijn voorzien van elektriciteit, water en gratis WIFI. Bij de werkplaats is een stortplaats aanwezig voor afval, bilgewater en olie. Vanuit het clubhuis 'de Beverburcht' heeft u een prachtig uitzicht. Tevens zijn hier sanitaire voorzieningen en een restaurant aanwezig. Aan de overzijde van de rivier kunt u brandstof tanken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJsselmonde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt