Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Het Spui

Jachthaven WSV Het Spui

De jachthaven van WSV Het Spui is gelegen in het centrum van Oud-Beijerland. Kenmerkend voor de verenigingshaven zijn de gezellige sfeer, goede voorzieningen en uitstekende ligging om wateren als Spui, Oude Maas en het Haringvliet te bevaren.

Aan de ingang van de haven bevinden zich zowel aan stuur- als bakboordzijde passantenplaatsen met steigers. Deze is geschikt voor boten tot maximaal 10.5 meter. Kortere boten mogen vrij in een box aanmeren of op aanwijzing van de havenmeester. Eveneens is er een drijvende steiger aanwezig voor grotere boten tot maximaal 40 meter.

In de haven vindt u voorzieningen als drinkwater en elektra aan de steigers, vuilwaterpomp en een kraan met een laadvermogen tot 5000 kg. In het clubgebouw - aan de westzijde van de sluis, tegen de dijk - zijn toiletten en douches aanwezig. Op loopafstand vindt u diverse winkels en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Het Spui delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt