Havendam 1

3261KK Oud-Beijerland

+31-85-500-8523

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Het Spui in Oud-beijerland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Lia
Passantenkade in de kom vol, dus wij moesten buiten liggen. Nu willen we overal voor betalen geen probleem maar als je buiten lig heb je niets dan alleen stroom wil je ster of gebruik maken van de douche moet je eerst 20 min lopen water vullen moet je haven in waar wij niet in konden Ik snap dat je havengeld nodig heb om te blijven bestaan maar reken aan de buitenkade minder. Ik denk dat er veel mensen hier mee eens zouden zijn voor de rest is Oud Beijerland een leuk dorp
Robb Lingg
6 x gebeld op advies havenmeester, nimmer bereikbaar, lastige ligplaatsen voor boten met honden.

Jachthaven WSV Het Spui

De jachthaven van WSV Het Spui is gelegen in het centrum van Oud-Beijerland. Kenmerkend voor de verenigingshaven zijn de gezellige sfeer, goede voorzieningen en uitstekende ligging om wateren als Spui, Oude Maas en het Haringvliet te bevaren.

Aan de ingang van de haven bevinden zich zowel aan stuur- als bakboordzijde passantenplaatsen met steigers. Deze is geschikt voor boten tot maximaal 10.5 meter. Kortere boten mogen vrij in een box aanmeren of op aanwijzing van de havenmeester. Eveneens is er een drijvende steiger aanwezig voor grotere boten tot maximaal 40 meter.

In de haven vindt u voorzieningen als drinkwater en elektra aan de steigers, vuilwaterpomp en een kraan met een laadvermogen tot 5000 kg. In het clubgebouw - aan de westzijde van de sluis, tegen de dijk - zijn toiletten en douches aanwezig. Op loopafstand vindt u diverse winkels en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Het Spui delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt