Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. HAIRT-hILLE

Jachthaven W.S.V. HAIRT-hILLE

De jachthaven van W.S.V. HAIRT-hILLE is gelegen aan het Scheepvaart- en Voedingskanaal in Spijkernisse. Vanuit de haven kunt onder meer naar het Brielse Meer, de Oude en Nieuwe Maas, Het Scheur en Haringvliet varen.

De haven biedt 129 vaste ligplaatsen en 1 passantenligplaats. Deze plaatst is 19 meter lang en bevindt zich aan de voorkant van het clubhuis. Bij aankomst kunt u zich aanmelden bij de havenmeester.

Op het terrein vindt u een gezellig clubhuis waar tevens de douchegelegenheid aanwezig is. Verder kunt u gebruikmaken van de water- en elektriciteitsvoorzieningen op het terrein. U kunt ook gebruikmaken van de voorzieningen van de gelieerde vereniging W.S.V. Zwartewaal.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. HAIRT-hILLE delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt