Markenburgweg 2

3202LH Spijkenisse

+31-85-500-8193

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. HAIRT-hILLE in Spijkenisse delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. HAIRT-hILLE

De jachthaven van W.S.V. HAIRT-hILLE is gelegen aan het Scheepvaart- en Voedingskanaal in Spijkernisse. Vanuit de haven kunt onder meer naar het Brielse Meer, de Oude en Nieuwe Maas, Het Scheur en Haringvliet varen.

De haven biedt 129 vaste ligplaatsen en 1 passantenligplaats. Deze plaatst is 19 meter lang en bevindt zich aan de voorkant van het clubhuis. Bij aankomst kunt u zich aanmelden bij de havenmeester.

Op het terrein vindt u een gezellig clubhuis waar tevens de douchegelegenheid aanwezig is. Verder kunt u gebruikmaken van de water- en elektriciteitsvoorzieningen op het terrein. U kunt ook gebruikmaken van de voorzieningen van de gelieerde vereniging W.S.V. Zwartewaal.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. HAIRT-hILLE delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt