Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. de Vlietstreek

Jachthaven W.S.V. de Vlietstreek

De jachthaven van W.S.V. De Vlietstreek is gelegen in Binckhorst Den Haag. De centrale ligging maakt het een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Vanuit de haven kunt u naar Haagvliet of Trekvliet, Laakhaven en het Zuidvliet varen. De haven is goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

De jachthaven is uitgerust met zo'n 100 ligplaatsen en heeft een drijvend clubhuis. Er zijn wastafels, toiletten en douches aanwezig, evenals elektriciteit en watertappunten langs de steigers. In de directe omgeving vindt u op loopafstand diverse winkels en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Vlietstreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt