Maanweg 96

2516AA Den Haag

+31-85-500-8722

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. de Vlietstreek in Den haag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. de Vlietstreek

De jachthaven van W.S.V. De Vlietstreek is gelegen in Binckhorst Den Haag. De centrale ligging maakt het een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Vanuit de haven kunt u naar Haagvliet of Trekvliet, Laakhaven en het Zuidvliet varen. De haven is goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

De jachthaven is uitgerust met zo'n 100 ligplaatsen en heeft een drijvend clubhuis. Er zijn wastafels, toiletten en douches aanwezig, evenals elektriciteit en watertappunten langs de steigers. In de directe omgeving vindt u op loopafstand diverse winkels en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Vlietstreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt