Hellingweg 98

2583WH Scheveningen

070-791-0004

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Lockhorst
Niks ten nadele van de locatie want die is natuurlijk top maar het personeel is wat aan de hele relaxte kant zegmaar. Een beetje té naar mijn bescheiden mening dwz niet altijd even vlot en behulpzaam
Jachthaven Lockhorst
Het havenkantoor, met de sanitaire voorzieningen is vanaf 22:00 uur dicht. Toegang mogelijk met een pas. Dit moet dan wel gegeven worden of gemeld worden bij het afrekenen van het liggeld. Ook de stroomvoorziening werkte niet. Verder toplocatie.

Jachtclub Scheveningen

3.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachtclub Scheveningen verwelkomt het gehele jaar door de passanten die Scheveningen aan willen lopen voor een kort of langer verblijf. Jachtclub Scheveningen is gelegen in de haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee en ligt op loopafstand van het strand, de duinen en winkels. Gratis fietsen staan bij het havenkantoor.

De uitgebreide sanitaire voorzieningen met douches en wasmachines zijn dag en nacht bereikbaar. Internet toegang wordt gefeliciteerd door computers in het kantoor en krachtige WiFi toegangspunten verspreid over de haven.

Het havenkantoor is ook in de wintermaanden geopend.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt