Hellingweg 98

2583WH Scheveningen

+31-85-500-8674

Inchecken: voor 15:02

Uitchecken: voor 15:02

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachtclub Scheveningen in Scheveningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtclub Scheveningen
Jachthavens.nl heeft zonder toestemming van ons (incorrecte) informatie op deze website over ons gepubliceerd. wij maken en wensen geen gebruik te maken van de diensten van deze website. Het vermelde telefoonnummer is niet ons telefoonnummer. Voor informatie over de vereniging Jachtclub Scheveningen bezoek onze website.
Jan
Weinig plaats voor passanten. Veel dringen en manoeuvreren. In rijtjes van 4. Waarschijnlijk de duurste haven van Nederland voor passanten.
Koolwijk
Havenkantoor gesloten dus geen leenfietsen Geen toilet en geen mogelijkheid om door het hek terug te keren naar de boot. Geen electriciteit op 6 plaatsen. De 7 de deed het wel. Met 2 kabels geprobeerd! Maar volgens haven meester lag het aan ons . Het lag altijd aan de boot. En nog van harte welkom mevrouw € 28. App werkte niet

Jachtclub Scheveningen

3.0 van 5 (5 beoordelingen)

Jachtclub Scheveningen verwelkomt het gehele jaar door de passanten die Scheveningen aan willen lopen voor een kort of langer verblijf. Jachtclub Scheveningen is gelegen in de haven van Scheveningen met directe toegang, zonder sluizen, naar de Noordzee en ligt op loopafstand van het strand, de duinen en winkels. Gratis fietsen staan bij het havenkantoor.

De uitgebreide sanitaire voorzieningen met douches en wasmachines zijn dag en nacht bereikbaar. Internet toegang wordt gefeliciteerd door computers in het kantoor en krachtige WiFi toegangspunten verspreid over de haven.

Het havenkantoor is ook in de wintermaanden geopend.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt