Stadionweg 1

3077AN Rotterdam

110

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Kreek

In het natuurgebied Eiland van Brienenoord in Rotterdam vindt u de jachthaven van WSV De Kreek De haven is gelegen in een zijtak van het Zuiddiepje, de Kreekse Boezem.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als de Nieuwe Maas, de Lek, de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Met de auto kunt u de haven eenvoudig bereiken vanaf de A16 (Van Brienenoordbrug), aan de zuidkant van de Nieuwe Maas.

In de jachthaven vindt u 100 vast ligplaatsen in het water, 50 staanplaatsen en 10 passantenplaatsen. Het gezellige clubhuis heeft een terras met prachtig uizicht over de maas. Er zijn douches, toiletten en een speeltuin aanwezig. Tevens beschikt de haven over een portaalkraan met een vermogen van 20 ton. Het Feijenoord-stadion ligt op zo'n 15 min. lopen, waar u diverse horecagelegenheden en winkels vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Kreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt