Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Kreek

Jachthaven WSV de Kreek

In het natuurgebied "Eiland van Brienenoord" in Rotterdam vindt u de jachthaven van WSV De Kreek De haven is gelegen in een zijtak van het Zuiddiepje, de Kreekse Boezem.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als de Nieuwe Maas, de Lek, de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Met de auto kunt u de haven eenvoudig bereiken vanaf de A16 (Van Brienenoordbrug), aan de zuidkant van de Nieuwe Maas.

In de jachthaven vindt u 100 vast ligplaatsen in het water, 50 staanplaatsen en 10 passantenplaatsen. Het gezellige clubhuis heeft een terras met prachtig uizicht over de maas. Er zijn douches, toiletten en een speeltuin aanwezig. Tevens beschikt de haven over een portaalkraan met een vermogen van 20 ton. Het Feijenoord-stadion ligt op zo'n 15 min. lopen, waar u diverse horecagelegenheden en winkels vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Kreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt