Houtstraat 45

3041JD Rotterdam

+31-85-500-8396

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Blijdorp in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Op zich aardig. Je kan alleen je vuilnis niet kwijt. Er staan 2 containers met ieder 2 kleppen. Er zijn er 3 dicht en bij de vierde, die open zit kan je geen vuilnis kwijt, omdat hij vol zit. En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Ons bin zuunig dus. Erg vervelend als je even wat vuilnis kwijt wilt. Betaal je toch ook voor!!
Anoniem
Een kleine gezellige haven, zeer vriendelijke mensen die je ontvangen.

Jachthaven W.S.V. Blijdorp

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V. Blijdorp is gelegen aan het Schie-Schiekanaal in Rotterdam. De uitgebreide voorzieningen en gemoedelijke sfeer maken het hier goed vertoeven.

De verenigingshaven is strategisch gelegen tussen de grote rivieren en het rustige binnenwater. Via de Parksluizen vaart u direct de Nieuwe Maas op, of via Overschie binnendoor richting Delft. De Kagerplassen zijn eveneens goed bereikbaar. U vindt de haven tegenover het Oceanium en de nieuwe ingang van Diergaarde Blijdorp terwijl 2 busverbindingen.

In de haven zijn 130 ligplaatsen en 20 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren sanitair, elektra en drinkwater aan de steigers en een benzinepomp. Nabij vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Blijdorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt