Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Blijdorp

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. Blijdorp

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V. Blijdorp is gelegen aan het Schie-Schiekanaal in Rotterdam. De uitgebreide voorzieningen en gemoedelijke sfeer maken het hier goed vertoeven.

De verenigingshaven is strategisch gelegen tussen de grote rivieren en het rustige binnenwater. Via de Parksluizen vaart u direct de Nieuwe Maas op, of via Overschie binnendoor richting Delft. De Kagerplassen zijn eveneens goed bereikbaar. U vindt de haven tegenover het Oceanium en de nieuwe ingang van Diergaarde Blijdorp terwijl 2 busverbindingen.

In de haven zijn 130 ligplaatsen en 20 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren sanitair, elektra en drinkwater aan de steigers en een benzinepomp. Nabij vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Blijdorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt