Rietpolderweg 11

2266BM Leidschendam

+31-85-500-8867

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSC Vlietland in Leidschendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSC Vlietland

De jachthaven van WSC Vlietland is gelegen aan het gelijknamige water in Leidschendam. Naast ligplaatsen vindt u hier een botenstalling, zeilschool, bootverhuur, camping en zelfstandig opererend restaurant.

U vindt het watersportcentrum aan de noordzijde van het water. Met de auto is deze goed te bereiken vanaf de A4 en N206. Vanuit de jachthaven kunt u tochten maken naar de Kaag, Braassemermeer, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden.

WSC Vlietland biedt boxen zonder of met zijsteiger. De maximale bootlengte is 7 meter en maximale hoogte van 1,5 meter. Passanten zijn van harte welkom in de jachthaven. Bij Waterfront Vlietland kunt u terecht voor een kop koffie, lunch en diner terwijl u geniet van het uitzicht.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSC Vlietland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt