Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSC Vlietland

Jachthaven WSC Vlietland

De jachthaven van WSC Vlietland is gelegen aan het gelijknamige water in Leidschendam. Naast ligplaatsen vindt u hier een botenstalling, zeilschool, bootverhuur, camping en zelfstandig opererend restaurant.

U vindt het watersportcentrum aan de noordzijde van het water. Met de auto is deze goed te bereiken vanaf de A4 en N206. Vanuit de jachthaven kunt u tochten maken naar de Kaag, Braassemermeer, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden.

WSC Vlietland biedt boxen zonder of met zijsteiger. De maximale bootlengte is 7 meter en maximale hoogte van 1,5 meter. Passanten zijn van harte welkom in de jachthaven. Bij Waterfront Vlietland kunt u terecht voor een kop koffie, lunch en diner terwijl u geniet van het uitzicht.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSC Vlietland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt