Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Woudwetering

Jachthaven Woudwetering

Jachthaven Woudwetering is een kleine, gemoedelijke jachthaven in de dorpskern van Woubrugge. De haven telt 43 ligplaatsen met boxen met een lengte variërend van 6 tot 15 meter. In de wintermaanden bestaat zowel de mogelijkheid tot stalling op de wal als stalling in de botenloods.

Er is electra-aansluitingen op de steigers, net zoals drinkwater voorziening. De sanitairruimte heeft toiletten en douches en er is parkeergelegenheid op het haventerrein

Uw ervaringen over Jachthaven Woudwetering in Woubrugge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt