Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van Wijk Woubrugge

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Van Wijk Woubrugge

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Wourbrugge ligt precies op de kruising van de Wijde Aa , Wetering en de Braassem. De ideale locatie om vanuit weg te varen in het centrum van het blauwe hart, met name om te zeilen aangezien men een eind weg kan varen zonder bruggen tegen te komen. Aan de waterkant van de haven ligt een grasstrook waarop eventueel gerecreëerd kan worden met een mooi uitzicht.

Deze jachthaven is bijzonder doordat de jachten liggen afgemeerd achter een strook grond, hierdoor liggen de boten altijd beschut voor wind en zijn er geen golven in de haven. Op de strook grond kan men heerlijk genieten van het fraaie uitzicht over water en land.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt