Boddens Hosangweg 80

2481LA Woubrugge

+31-85-500-8542

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Van Wijk Woubrugge in Woubrugge delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Als je een haven zoekt in Woubrugge moet je bij deze haven zijn. Je wordt er altijd goed geholpen en de ligplaatsen en voorzieningen mogen er zijn. Absolute kwaliteit!!!

Jachthaven Van Wijk Woubrugge

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Woubrugge ligt precies op de kruising van de Wijde Aa , Wetering en de Braassem. De ideale locatie om vanuit weg te varen in het centrum van het blauwe hart, met name om te zeilen aangezien men een eind weg kan varen zonder bruggen tegen te komen. Aan de waterkant van de haven ligt een grasstrook waarop eventueel gerecreëerd kan worden met een mooi uitzicht.

Deze jachthaven is bijzonder doordat de jachten liggen afgemeerd achter een strook grond, hierdoor liggen de boten altijd beschut voor wind en zijn er geen golven in de haven. Op de strook grond kan men heerlijk genieten van het fraaie uitzicht over water en land.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt