Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven The Red Apple Marina

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven The Red Apple Marina

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Welkom in Rotterdam’s meest centraal gelegen en spiksplinternieuwe jachthaventje op een steenworp afstand van Station Blaak en de Markthal. Dit verrassend rustig gelegen haventje met 28 ligplaatsen wordt omringd door indrukwekkende hoogbouw (waaronder “The Red Apple”) en is geschikt voor sloepen tot 10 meter.

Het haventje is opgezet door buurtbewoners in dit gebied, het Maritiem District, Haven in Rotterdam. Zowel vaste ligplaatshouders als passanten zijn van harte welkom. Het haventje biedt o.a. stroom- en wateraansluiting, uitstekende beveiliging, een luxe gas-BBQ voor gezamenlijk gebruik, sanitaire voorzieningen via het naastgelegen Ibis-hotel en bijzondere sfeerverlichting ’s avonds.

Geniet ook van het maritieme hart van Rotterdam in alle rust en bezoek dit prachtige haventje! The Red Apple Marina organiseert en faciliteert ook tal van culturele activiteiten waaronder het jaarlijks terugkerende Wijnhaven Festival.

De haven biedt tevens enkele passantenplekken voor boten tot max 10 meter. In de haven zelf zijn geen eigen sanitaire voorzieningen, maar met het naastgelegen en bevriende Ibis-hotel biedt de passanten met een reservering de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van haar sanitaire voorzieningen en in de 200 meter verderop gelegen douchecabine’s van het Haringvliet kan men ook kosteloos gebruik maken. Elektriciteit en waterverbruik zijn inbegrepen in bovenstaande prijzen.

Parkeergelegenheid in het gebied is er volop: u kunt bv. gebruik maken van de parkeergarages “The Red Apple” om de hoek of op straat parkeren en via uw mobiel betalen. Voor passanten is het mogelijk om voor €5,- per dagdeel (5 uur) op straat te parkeren indien u uw kenteken vooraf doorgeeft aan de haven.

Om de haven te bereiken/verlaten, dient u – afhankelijk van uw doorvaarthoogte – wel rekening te houden met de diverse bruggen in de omgeving. Bij hoogtij dienen deze opgehaald te worden door een brugwachter en hiervoor geldt een wachttijd van max. 30 minuten. U kunt echter al 3 uur van tevoren doorgeven op welk tijdstip u de bruggen bediend wilt krijgen…dat kan op telefoonnummer 010-4131805. Via de gratis app “Het Getij” kunt u zien wanneer het hoog- en laagtij is. De bruggen rondom ons haventje zijn rond de 2.25 NAP.

Elektrische boten zijn ook van harte welkom!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt