Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Poelgeest Marina

5 van 5 (2 beoordelingen)

Poelgeest Marina

5 van 5 (2 beoordelingen)

Poelgeest is gesitueerd in één van de mooiste vaargebieden van Nederland. Vanuit de haven zijn binnen 15 minuten de Kagerplassen bereikbaar en vaart u de andere kant op dan komt u in de gezellige binnenstad van Leiden terecht. De havenfaciliteiten bij Poelgeest zijn opgesplitst in twee gedeeltes; de haven Poelgeest Marina en de ligplaatsen in de Haarlemmertrekvaart.

Poelgeest Marina is een volledig zelfstandig bedrijf van Elly Juffermans, de zus van Jan. Deze luxe haven is aangelegd in 2002 – 2003 en voldoet volledig aan de eisen van deze tijd. De haven is afgesloten met een elektronisch toegangshek, er is ruime parkeergelegenheid en een luxe sanitaire unit.

De ligplaatsen van Jachthaven Poelgeest liggen in de Haarlemmertrekvaart aan de overkant van het water. Ook deze ligplaatsen hebben allen een eigen langssteiger en er is parkeergelegenheid. Het gehele complex is voorzien van bewakingscamera’s om uw kostbare eigendom zo goed mogelijk te beschermen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt