Hugo de Vrieslaan 1

2341NT Oegstgeest

+31-85-500-8726

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Toiletten
Havenmeester
Uw ervaringen over Poelgeest Marina in Oegstgeest delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

V/d berg
Plaats 152 ben zeer tevreden bij deze jachthaven lig er niet voor niks Al 25 jaar altijd netjes en schoon bedankt elly en medewerkers
Anoniem
Leuke plaats om naar toe te varen. Haven heeft de zaakjes goed op orde. Aanrader!
Anoniem
Gezellige leuke haven met een buitengewoon sympathieke havenmeester Elly!

Poelgeest Marina

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

Poelgeest is gesitueerd in één van de mooiste vaargebieden van Nederland. Vanuit de haven zijn binnen 15 minuten de Kagerplassen bereikbaar en vaart u de andere kant op dan komt u in de gezellige binnenstad van Leiden terecht. De havenfaciliteiten bij Poelgeest zijn opgesplitst in twee gedeeltes; de haven Poelgeest Marina en de ligplaatsen in de Haarlemmertrekvaart.

Poelgeest Marina is een volledig zelfstandig bedrijf van Elly Juffermans, de zus van Jan. Deze luxe haven is aangelegd in 2002 – 2003 en voldoet volledig aan de eisen van deze tijd. De haven is afgesloten met een elektronisch toegangshek, er is ruime parkeergelegenheid en een luxe sanitaire unit.

De ligplaatsen van Jachthaven Poelgeest liggen in de Haarlemmertrekvaart aan de overkant van het water. Ook deze ligplaatsen hebben allen een eigen langssteiger en er is parkeergelegenheid. Het gehele complex is voorzien van bewakingscamera’s om uw kostbare eigendom zo goed mogelijk te beschermen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt