Molenweg 1

2954LD Alblasserdam

+31-85-500-8884

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Overwaard in Alblasserdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Overwaard

Jachthaven Overwaard ligt in het noordoosten van Alblasserdam. Aan een vaarwater in het verlengde de molens van Kinderdijk, begeeft u zich hier in het midden van de natuur. Geen last van auto's of ander verkeer, alleen totale rust. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

Het jachthaventje is bereikbaar via De Merwede, via de sluizen van Hardinxveld-Giessendam. Een mooie tocht over de Giessen, door de prachtige Alblasserwaard kunt u zeker niet aan u voorbij laten gaan. Vanaf uw boot heeft u uitzicht op de molens en kunt u heerlijk zwemmen of vissen in de buurt.

De haven telt 90 ligplaatsen. Door de afgelegen ligging is er alleen elektriciteit en water aanwezig. Voor toe- en uitgang van de haven heeft u een sleutel van de havenmeester nodig. Doorgaans is deze vanaf 14.30u tot 17.30u in het kantoortje in de groene container aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Overwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt