Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Overwaard

Jachthaven Overwaard

Jachthaven Overwaard ligt in het noordoosten van Alblasserdam. Aan een vaarwater in het verlengde de molens van Kinderdijk, begeeft u zich hier in het midden van de natuur. Geen last van auto's of ander verkeer, alleen totale rust. De haven wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

Het jachthaventje is bereikbaar via De Merwede, via de sluizen van Hardinxveld-Giessendam. Een mooie tocht over de Giessen, door de prachtige Alblasserwaard kunt u zeker niet aan u voorbij laten gaan. Vanaf uw boot heeft u uitzicht op de molens en kunt u heerlijk zwemmen of vissen in de buurt.

De haven telt 90 ligplaatsen. Door de afgelegen ligging is er alleen elektriciteit en water aanwezig. Voor toe- en uitgang van de haven heeft u een sleutel van de havenmeester nodig. Doorgaans is deze vanaf 14.30u tot 17.30u in het kantoortje in de groene container aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Overwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt