Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Noordwijk

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Noordwijk

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Noordwijk ligt op het kruispunt van de Leidsevaart en de Dinsdagse watering in het hart van de Bollenstreek. De oude Rijn (bij Katwijk), de Kaag, Leiden en Haarlem zijn hierdoor eenvoudig te bereiken. De jachthaven heeft vaste ligplaatsen en enkele ligplaatsen voor passanten. In de winter kunt u uw boot zowel binnen (verwarmd), als buiten op de wal stallen. Ook voor onderhoud aan uw boot kunt u terecht bij Jachthaven Noordwijk.

Uw ervaringen over Jachthaven Noordwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
10 3.5 2 € 12.50 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt