Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lockhorst

Jachthaven Lockhorst

Jachthaven Lockhorst heeft 75 ligplaatsen in het water. De boxmaten variëren van 5,5 x 2 m tot 9,5 x 3,5 m. Het terrein biedt ruimte voor kleine open boten en er is een Optimistrek voor 14 Optimisten. Het jachthaventerrein is vrij toegankelijk gedurende de openingstijden. Na sluitingstijd is het terrein afgesloten en treedt het toegangscontrolesysteem in werking. Ligplaatshouders kunnen het terrein betreden door middel van een elektronische sleutel. De jachthaven en het haventerrein worden tevens beveiligd door camerabewaking.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt