Haringkade 6

2224RA Katwijk

+31-85-500-8723

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Restaurant
Uw ervaringen over Jachthaven Katwijk in Katwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

HW
De haven is soms wel wat erg gesellug. Mensen met een vaste plek hebben de gewoonte van boot tot boot met elkaar te praten/schreeuwen. Ze gebruiken hier nog steeds de jachthavenkaart die je eerst moet kopen voor 5.-, vervolgens moet opladen voor stroom en douchen. Tikt wat stroom af en merkt dat de volgende dag je ijskast ontdooid is. Wat een ouderwets rotsysteem. Verlaat de haven met betaald tegoed dat je nooit neer gebruikt. Kassa. Verder niet verkeerd, maar voor ons ook niet voor herhaling vatbaar.
Hans en Lia
Aan het eind van het seizoen 1 nacht hier gelegen. Wat een goede haven. Mooie, ruime en schone faciliteiten en super vriendelijke havenmeester. Voor herhaling vatbaar. Restaurant was toevallig gesloten maar Brasserie Havenkwartier is ook uitstekend
Anoniem
Wij hebben onze vakantie hier doorgebracht en dat is ons zeer goed bevallen. De service was uitstekend, het strand vlakbij en ook het paviljoen op de haven is een leuke plek om naar toe te gaan. Volgend jaar weer!

Jachthaven Katwijk

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Katwijk: De enige jachthaven aan het strand in Noord- en Zuid-Holland!

Onze gemoedelijke Jachthaven (met restaurant) is gelegen op een unieke locatie, in de riviermonding van de Oude Rijn, op maar 950 meter van het strand en slechts enkele minuten lopen naar het centrum. U kunt bij ons oeverloos genieten van zon, zee en zand. Ook uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom.

Vanuit de Jachthaven fietst u zo weg door het schitterende achterland: ”De Duin- en Bollenstreek”. Wij bieden eindeloos genieten van een wandeling in de duinen of rond struinen in de musea en de historische bezienswaardigheden.

Voor de kinderen hebben wij in de aanbieding, een enorme zandbak, waar ze naar hartenlust lekker kunnen spelen en kliederen met water, op het strand. En wat dacht u van de “ruimte” in, bij het leukste ruimte-museum op aarde, “Space Expo Noorwijk” (ongeveer 10 minuten fietsen). Ook zeker een bezoekje waard is attractiepark Duinrell, met het beroemde “Tikibad”, voor een spetterend dagje uit (te bereiken met “bus 90 richting Den Haag).

Uw ervaringen over Jachthaven Katwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt