Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Katwijk

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Katwijk

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Katwijk: De enige jachthaven aan het strand in Noord- en Zuid-Holland!

Onze gemoedelijke Jachthaven (met restaurant) is gelegen op een unieke locatie, in de riviermonding van de Oude Rijn, op maar 950 meter van het strand en slechts enkele minuten lopen naar het centrum. U kunt bij ons oeverloos genieten van zon, zee en zand. Ook uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom.

Vanuit de Jachthaven fietst u zo weg door het schitterende achterland: ”De Duin- en Bollenstreek”. Wij bieden eindeloos genieten van een wandeling in de duinen of rond struinen in de musea en de historische bezienswaardigheden.

Voor de kinderen hebben wij in de aanbieding, een enorme zandbak, waar ze naar hartenlust lekker kunnen spelen en kliederen met water, op het strand. En wat dacht u van de “ruimte” in, bij het leukste ruimte-museum op aarde, “Space Expo Noorwijk” (ongeveer 10 minuten fietsen). Ook zeker een bezoekje waard is attractiepark Duinrell, met het beroemde “Tikibad”, voor een spetterend dagje uit (te bereiken met “bus 90 richting Den Haag).

Uw ervaringen over Jachthaven Katwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt