Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Kaagdorp

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Kaagdorp

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Kaagdorp is mede vanwege de strategische ligging een echte passantenhaven. Passanten worden met open armen ontvangen komen na een eerste bezoek regelmatig weer terug. In het havencafé ’t Oppertje serveert Benno heerlijke gerechten en worden vaak tot in de kleine uurtjes sterke verhalen verteld.

De haven heeft zowel plekken aan de ringvaart als binnen. Havenmeester Kees zal u helpen met het vinden van de mooiste plek. Tevens kunt aan hem al uw vragen kwijt.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt