Veerpolder 69

2361KZ Warmond

+31-85-500-8546

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Juffermans in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Juffermans

Jachtaven Juffermans is een knusse haven in het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond. Naast ligplaatsen worden er uitgebreide stallingsmogelijkheden aangeboden.

De haven is gelegen aan Groote Sloot, nabij de Joppe en Zweiland. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar plekken als de binnenstad van Leiden, Amsterdam of Katwijk. De haven is gelegen aan de Staande-mastroute.

De haven biedt 60 vaste ligplaatsen en 5 passanten ligplaatsen. Daarnaast behoren zomer- en winterstalling, bemiddeling bij aan- en verkoop, nieuwbouw en schilderwerk tot de dienstverlening. Er is tevens een botenlift aanwezig op het terrein en een watersportwinkel nabij. De maximale bootlengte bedraagt 14,5 meter, de maximale diepgang 1,9 meter en invaarhoogte 10,5 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven Juffermans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt