Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Juffermans

Jachthaven Juffermans

Jachtaven Juffermans is een knusse haven in het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond. Naast ligplaatsen worden er uitgebreide stallingsmogelijkheden aangeboden.

De haven is gelegen aan Groote Sloot, nabij de Joppe en Zweiland. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar plekken als de binnenstad van Leiden, Amsterdam of Katwijk. De haven is gelegen aan de Staande-mastroute.

De haven biedt 60 vaste ligplaatsen en 5 passanten ligplaatsen. Daarnaast behoren zomer- en winterstalling, bemiddeling bij aan- en verkoop, nieuwbouw en schilderwerk tot de dienstverlening. Er is tevens een botenlift aanwezig op het terrein en een watersportwinkel nabij. De maximale bootlengte bedraagt 14,5 meter, de maximale diepgang 1,9 meter en invaarhoogte 10,5 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven Juffermans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt