Jachthaven 1

2172JX Sassenheim

+31-85-500-8817

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wifi
Afvalstation
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Jonkman in Sassenheim delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Anoniem
Anoniem
Al jaren ligt mijn bootje bij Jonkman naar volle tevredenheid! Het heeft alle voorzieningen die je nodig hebt! Heb je mankementen aan je boot, dan helpt de op de jachthaven gesitueerde fa. J.W. Verhoog Scheepsreparaties je uit de nood!! Vriendelijke jachthaven!!!

Jachthaven Jonkman

4.33 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Jonkman is een ruim gesitueerde jachthaven in parkachtige omgeving, direct gelegen aan de Kagerplassen. De haven is in 1944 is opgericht door de heer J. Jonkman Sr. en nog steeds in familie bezit wordt beheerd.

De haven biedt plaats aan 500 schepen en ligt slechts 300 meter vanaf de Dieperpoel en heeft goede verbindingen met de omliggende plassen en doorgaande waterroutes.

Door de ligging direct aan de A44 afrit nummer 3 is de haven gemakkelijk te bereiken terwijl het eigen parkeerterrein ruimte biedt aan 200 voertuigen.

Het recent gerenoveerde toiletgebouw is een ware lust voor het oog. Gebruik douche tegen betaling.

Op het terrein is gebruik van WIFI gratis.

In het havenkantoor bevindt zich en kleine winkel met een beperkt assortiment watersportartikelen;
touwwerk en beslag | schoonmaakmiddelen | onderhoudsmiddelen | verf, lak en antifouling van International/Epifanes | zwemvesten | accu's en accuservice.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt