Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Jonkman

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Jonkman

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Jonkman is een ruim gesitueerde jachthaven in parkachtige omgeving, direct gelegen aan de Kagerplassen. De haven is in 1944 is opgericht door de heer J. Jonkman Sr. en nog steeds in familie bezit wordt beheerd.

De haven biedt plaats aan 500 schepen en ligt slechts 300 meter vanaf de Dieperpoel en heeft goede verbindingen met de omliggende plassen en doorgaande waterroutes.

Door de ligging direct aan de A44 afrit nummer 3 is de haven gemakkelijk te bereiken terwijl het eigen parkeerterrein ruimte biedt aan 200 voertuigen.

Het recent gerenoveerde toiletgebouw is een ware lust voor het oog. Gebruik douche tegen betaling.

Op het terrein is gebruik van WIFI gratis.

In het havenkantoor bevindt zich en kleine winkel met een beperkt assortiment watersportartikelen;
touwwerk en beslag | schoonmaakmiddelen | onderhoudsmiddelen | verf, lak en antifouling van International/Epifanes | zwemvesten | accu's en accuservice.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt