Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven het Zwanengat

5 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven het Zwanengat

5 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Zwanengat is gelegen in het uiterste zuidelijke puntje van Warmond. Om de jachthaven te bereiken zet u uw auto neer op ons ruime nieuwe parkeerterrein waarna u kunt overvaren met het nostalgisch ketting pontje. Waarna uw vakantie kan beginnen!

Jachthaven Zwanengat is gelegen tussen de Kagerplassen en de stad Leiden. Binnen 10 minuten vaart u de kager plassen op of vaart u juist binnen 10 minuten Leiden in voor een dagje varen met de sloep. De jachthaven bevindt zich achter 1 brug(via de kaag) met een doorvaart hoogte van 2.70m.

Rondom de jachthaven bevindt zich een prachtig natuurgebied met vele verschillende soorten vogels en andere dieren waar u uitstekend kunt wandelen, toegang via ons nieuwe toegangshek met een code. De jachthaven beschikt over diverse picknicktafels waar u na het varen heerlijk kunt nagenieten met een bbq om de dag af tesluiten.

Verder beschikt de jachthaven over gratis WIFI en hebben we een uitgebreide speeltuin voor grote en kleine kinderen.

Krijgt u gasten?

Dan kunnen ze ook eventueel overnachten in ons bed & breakfast op het terrein aan het water. zie info op de website.

Binnen 10 minuten fietsen bevind zich winkelcentra in Oegstgeest of Warmond. De bushalte bevind zich 5 minuten lopen vanaf de haven.

Jachthaven Zwanengat bied plaats aan 200 schepen in het water (Ook overdekte plekken in onze waterloods).

Zoekt u een Ligplaats?

Kijk dan voor meer informatie op de website.

Uw schip toe aan onderhoud?

Op de jachthaven bevindt zich ook een werf waar alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd zowel door ons of door u zelf.

Zie ook voor meer informatie /reparatie-en-onderhoud.html

Uw ervaringen over Jachthaven het Zwanengat in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt