Op de Schrijversbrug 0

2315OO Leiden

+31-85-500-8882

Inchecken: voor 21:21

Uitchecken: voor 21:21

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Leiden in Leiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Gemeentehaven Leiden

De Gemeentelijke Jachthaven van Leiden bevindt zich aan rand van de binnenstad en is alleen vanuit het oosten bereikbaar via de Zijl, het Rijn-Schiekanaal en de Oude Rijn. Als u naar de passantenhaven vaart, passeert u achtereenvolgens de Sumatra- en de Schrijversbrug.

De Leidse passantenhaven biedt watertoeristen de mogelijkheid om te overnachten op het eigen vaartuig. In het hoogseizoen mag u ten hoogste drie achtereenvolgende nachten doorbrengen in de passantenhaven.

De passantenhaven is uitgerust met stromend water, douches, toiletten en elektriciteit. Het havengeld voor 2013 bedraagt € 1,08 per meter per dag òf overnachting. U betaalt het havengeld in het havenkantoor op de Schrijversbrug. Voor het gebruik van de douches en toiletten geldt een toeslag van € 0,50 per persoon per dag of overnachting.

Als u gebruik wilt maken van de douches en toiletten kunt u bij het havenkantoor een sleutel krijgen. De borg voor de sleutel bedraagt € 15,00. Ook de penningen voor de water- en elektra-automaten op de steigers zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor (€ 0,75 per stuk).

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Leiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt